Als je honderd mensen niet kunt helpen,
help er dan eentje
(Moeder Teresa)
 

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is wat lijstenmaker Gerrit Hoogebeen van lijstenmakerij De Inlijsteraar belangrijk vindt.
Naast het ondersteunen van Stichting Corantijn sponsort De Inlijsteraar ook nog een aantal andere doelen.

Stichting Corantijn


 

Stichting Corantijn is een initiatief van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland. De doelstelling is het verlenen van diaconale hulp. Daar wordt onder verstaan; een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de lokale bevolking binnen Suriname op geestelijk, sociaal, medisch en onderwijskundig gebied. Stichting Corantijn heeft de ANBI status en is aangesloten bij Kennisbank Filantropie, voorheen CIGD.

De Inlijsteraar biedt Stichting Corantijn de gelegenheid om cadeau artikelen en kaarten tijdens evenementen te verkopen. De auto wordt regelmatig beschikbaar gesteld om het vervoer van materialen naar het depot in Benschop mogelijk te maken. Daarnaast verzorgt lijstenmaker Gerrit Hoogebeen teksten en vertalingen van artikelen, wordt geld geschonken voor het transport van een 3e container naar Suriname en is de aanschaf van katoenen tasjes met het logo van de stichting deels gesponsord. Voor een loterij zijn prijzen en snoepgoed voor kinderen beschikbaar gesteld.

Overige sponsoring

Lijstenmakerij De Inlijsteraar uit De Kwakel sponsort regelmatig in de vorm van materiaal of tegoed bonnen aan een maatschappelijk verantwoord evenement dat in zijn werkgebied gehouden wordt.
Het werkgebied van De Inlijsteraar beslaat een groot deel van Noord-Holland, onder meer De Kwakel,
Uithoorn, De Hoef, Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Aalsmeer, Kudelstaart, Badhoevedorp, Amstelveen, etc.

Onderstaand vindt u meer informatie over projecten die De Inlijsteraar heeft gesponsord: